De Brusselse kledingwinkel Forever21 zal niet opnieuw opengaan nadat op 7 augustus vorig jaar de winkel vernield werd bij een brand in de Nieuwstraat.

"Midden februari kondigde de directie ons de intentie tot sluiting mee", zegt Serge Larock van de socialistische bediendebond SETCa.

De brand in de zomer van vorig jaar zorgde voor heel wat hinder in de drukke Brusselse winkelstraat. De vlammen waren uitgebroken in het gebouw waarin een van de winkels van modeketen H&M gevestigd is. De brand sloeg ook over naar aanpalende panden. Sinds de brand zijn de winkels van H&M en Hema wel heropend.

Volgens de vakbondsman herhaalde de directie van Forever21 steeds dat de winkel begin maart opnieuw de deuren zou openen. Maar half februari kwam dus het slechte nieuws. Op 18 maart komen vakbonden en directie samen aangezien er 57 banen op de helling staan. De modeketen heeft ook op de Antwerpse Meir een vestiging. Daar werken meer dan 100 mensen. (Belga/RDM)

De Brusselse kledingwinkel Forever21 zal niet opnieuw opengaan nadat op 7 augustus vorig jaar de winkel vernield werd bij een brand in de Nieuwstraat. "Midden februari kondigde de directie ons de intentie tot sluiting mee", zegt Serge Larock van de socialistische bediendebond SETCa. De brand in de zomer van vorig jaar zorgde voor heel wat hinder in de drukke Brusselse winkelstraat. De vlammen waren uitgebroken in het gebouw waarin een van de winkels van modeketen H&M gevestigd is. De brand sloeg ook over naar aanpalende panden. Sinds de brand zijn de winkels van H&M en Hema wel heropend.Volgens de vakbondsman herhaalde de directie van Forever21 steeds dat de winkel begin maart opnieuw de deuren zou openen. Maar half februari kwam dus het slechte nieuws. Op 18 maart komen vakbonden en directie samen aangezien er 57 banen op de helling staan. De modeketen heeft ook op de Antwerpse Meir een vestiging. Daar werken meer dan 100 mensen. (Belga/RDM)