Het Flanders Fashion Insitituut lanceert een modeblog. Met dit initiatief stapt het FFI mee in de wereld van de sociale media. De blog wordt up-to- date gehouden door Jasmijn Verlinden en Leonardo Rocha, twee gepassioneerde modeliefhebbers. Op een vlotte en creatieve manier communiceren ze over de projecten van het FFI en de Vlaamse modescene.

Met deze blog overstijgen ze de glamour van de modewereld en willen ze tonen hoe het er echt aan toegaat, de invalshoek is breder. Zo is de blog ook een platform voor nieuw opkomend uit Vlaamse bodem. De afgelopen weken lag de focus voornamelijk op het mode-evenement Vitrine 2010.

Laura Van Roey

http://www.blogffi.be/

Het Flanders Fashion Insitituut lanceert een modeblog. Met dit initiatief stapt het FFI mee in de wereld van de sociale media. De blog wordt up-to- date gehouden door Jasmijn Verlinden en Leonardo Rocha, twee gepassioneerde modeliefhebbers. Op een vlotte en creatieve manier communiceren ze over de projecten van het FFI en de Vlaamse modescene. Met deze blog overstijgen ze de glamour van de modewereld en willen ze tonen hoe het er echt aan toegaat, de invalshoek is breder. Zo is de blog ook een platform voor nieuw opkomend uit Vlaamse bodem. De afgelopen weken lag de focus voornamelijk op het mode-evenement Vitrine 2010. Laura Van Roey http://www.blogffi.be/