Het Flanders Fashion Institute gaat een uniform ontwerpen voor de onthaalmedewerkers van de Antwerpse lokale politie. Er wordt een wedstrijd uitgeschreven voor ontwerpers die een band hebben met de stad. Eind juni worden vijf finalisten gekozen en in juli is de winnaar bekend.

Het uniform voor de onthaalmedewerkers past in de transformatie die de lokale politie momenteel ondergaat. Eerder raakte al bekend dat de politiekantoren er helemaal anders zullen gaan uitzien. Nu volgen ook de onthaaldiensten. Volgens het Antwerpse stadsbestuur is het gepast dat mensen die de eerste opvang
verzorgen, er hetzelfde uitzien.

In september en oktober zullen de prototypes van de winnende ontwerper worden ontwikkeld en geÃ"valueerd. Daarna start het productieproces en in februari 2010 wordt de kledinglijn voorgesteld.

Belga/Ann Heylens.

Het Flanders Fashion Institute gaat een uniform ontwerpen voor de onthaalmedewerkers van de Antwerpse lokale politie. Er wordt een wedstrijd uitgeschreven voor ontwerpers die een band hebben met de stad. Eind juni worden vijf finalisten gekozen en in juli is de winnaar bekend. Het uniform voor de onthaalmedewerkers past in de transformatie die de lokale politie momenteel ondergaat. Eerder raakte al bekend dat de politiekantoren er helemaal anders zullen gaan uitzien. Nu volgen ook de onthaaldiensten. Volgens het Antwerpse stadsbestuur is het gepast dat mensen die de eerste opvangverzorgen, er hetzelfde uitzien. In september en oktober zullen de prototypes van de winnende ontwerper worden ontwikkeld en geÃ"valueerd. Daarna start het productieproces en in februari 2010 wordt de kledinglijn voorgesteld.Belga/Ann Heylens.