FitFlop neemt deze winter modeontwerpster Anna Sui onder de arm om een laars te maken met alle voordelen van 'a workout while you walk'.

De suède laars is gevoerd met schapenvacht, versierd met metalen studs en handgenaaide details. In combinatie met de gepatenteerde tussenzool van FitFlop krijg je volgens de samenwerkende designers de perfecte combinatie van mode en fitness, waar FitFlop mee uitpakt.

De Amerikaanse Anna Sui is een gerenommeerde ontwerpster en heeft naast haar kledinglijn ook parfum- en schoenencollecties. Haar collecties worden wereldwijd verkocht en gedragen door sterren als Paris Hilton, Mischa Barton, Courtney Love en Nicole Richie.

De gelimiteerde laars kan u vanaf 15 december voor € 230 kopen in het bruin of zwart, en is exclusief verkrijgbaar bij CLINIC in Antwerpen.

Hanne Vandevoorde

FitFlop neemt deze winter modeontwerpster Anna Sui onder de arm om een laars te maken met alle voordelen van 'a workout while you walk'. De suède laars is gevoerd met schapenvacht, versierd met metalen studs en handgenaaide details. In combinatie met de gepatenteerde tussenzool van FitFlop krijg je volgens de samenwerkende designers de perfecte combinatie van mode en fitness, waar FitFlop mee uitpakt. De Amerikaanse Anna Sui is een gerenommeerde ontwerpster en heeft naast haar kledinglijn ook parfum- en schoenencollecties. Haar collecties worden wereldwijd verkocht en gedragen door sterren als Paris Hilton, Mischa Barton, Courtney Love en Nicole Richie. De gelimiteerde laars kan u vanaf 15 december voor € 230 kopen in het bruin of zwart, en is exclusief verkrijgbaar bij CLINIC in Antwerpen. Hanne Vandevoorde