Dit weekend vindt in Zeebrugge voor de eerste keer WECANDANCE plaats, een strandfestival met elektronische dance-muziek. Het Belgische merk 'filles à papa' ontwierp speciaal een capsulecollectie voor dit zomerse event.

De collectie is volledig unisex en bestaat uit een pet, t-shirt en sweater. De dames van filles à papa geven de items bovendien een exclusief karakter, want er zijn slechts 100 exemplaren van elk stuk te verkrijgen. Wie zich helemaal WECANDANCE wil voelen, kan op het festival de items bemachtigen.

De organisatoren hebben alvast grootse plannen dit weekend, ze willen niet het zoveelste festival op rij zijn. WECANDANCE wil de sfeer van Coachella en Woodstock naar Zeebrugge halen. Geen haast, leuke sfeer, lekker (organisch) eten en een goeie line-up, meer hoeft dat dus niet te zijn. (AB)

Info op wecandance.be / tickets zijn te koop via deze link, of bij Free Record Shop / Primera NL en In&Uit Brugge.

Dit weekend vindt in Zeebrugge voor de eerste keer WECANDANCE plaats, een strandfestival met elektronische dance-muziek. Het Belgische merk 'filles à papa' ontwierp speciaal een capsulecollectie voor dit zomerse event.De collectie is volledig unisex en bestaat uit een pet, t-shirt en sweater. De dames van filles à papa geven de items bovendien een exclusief karakter, want er zijn slechts 100 exemplaren van elk stuk te verkrijgen. Wie zich helemaal WECANDANCE wil voelen, kan op het festival de items bemachtigen.De organisatoren hebben alvast grootse plannen dit weekend, ze willen niet het zoveelste festival op rij zijn. WECANDANCE wil de sfeer van Coachella en Woodstock naar Zeebrugge halen. Geen haast, leuke sfeer, lekker (organisch) eten en een goeie line-up, meer hoeft dat dus niet te zijn. (AB) Info op wecandance.be / tickets zijn te koop via deze link, of bij Free Record Shop / Primera NL en In&Uit Brugge.