Het Belgische modelabel Filles à Papa heeft in samenwerking met huisfotograaf Grégory Derkenne een exclusieve kalender gemaakt.
Carol en Sarah Piron van Filles à Papa leerden Grégory kennen op het muziekfestival Les Ardentes in 2008 waar hij zijn carrière als fotograaf net gelanceerd had. Ze vertelden hem hun idee om een eigen collectie te starten en dat was meteen het begin van een mooie samenwerking.

Tijdens één van de laatste campagneshoots kwamen ze op de idee om samen een kunstkalender te maken. Het resultaat is het FAP Calendar Project, een fotokalender waarin 12 meisjes werden gefotografeerd in de verschillende collecties Filles à Papa door de verschillende seizoenen heen.

Het FAP Calendar Project is allesbehalve een droge lookbook-kalender. De foto's bevatten heel wat artistiek naakt en stralen de nodige dosis rock-and-roll glamour uit.
De kalender wordt in beperkte oplage gedrukt en wordt gelanceerd op 11 januari in de Alice Gallery in Brussel waar de 12 foto's zullen tentoongesteld worden gedurende twee dagen. (RDM)

Het Belgische modelabel Filles à Papa heeft in samenwerking met huisfotograaf Grégory Derkenne een exclusieve kalender gemaakt. Carol en Sarah Piron van Filles à Papa leerden Grégory kennen op het muziekfestival Les Ardentes in 2008 waar hij zijn carrière als fotograaf net gelanceerd had. Ze vertelden hem hun idee om een eigen collectie te starten en dat was meteen het begin van een mooie samenwerking. Tijdens één van de laatste campagneshoots kwamen ze op de idee om samen een kunstkalender te maken. Het resultaat is het FAP Calendar Project, een fotokalender waarin 12 meisjes werden gefotografeerd in de verschillende collecties Filles à Papa door de verschillende seizoenen heen. Het FAP Calendar Project is allesbehalve een droge lookbook-kalender. De foto's bevatten heel wat artistiek naakt en stralen de nodige dosis rock-and-roll glamour uit. De kalender wordt in beperkte oplage gedrukt en wordt gelanceerd op 11 januari in de Alice Gallery in Brussel waar de 12 foto's zullen tentoongesteld worden gedurende twee dagen. (RDM)