Filippa K is op zoek naar klanten die hun bestaande en toekomstige duurzame projecten willen uitproberen.

Hoe werkt het?

Test gratis de duurzame collecties onder de noemer 'Front Runner', het Lease-project of de tweedehandskleding van het Zweedse merk en laat weten wat je er van vond. Na de test moet je enkele vragen beantwoorden zodat Filippa K weet of de initiatieven naar behoren functioneren.

Stuur een bericht via Instagram (@filippa_k) of Facebook voor 6 april en vertel het merk over je inzet voor duurzaamheid en stel jezelf voor. Vergeet ook je kledingmaat niet te vermelden. De klanten die geselecteerd worden voor het project zullen persoonlijk op de hoogte worden gebracht.

Maar ook zonder het Sustainability Pilot-project kan je de duurzame initiatieven van Filippa K uittesten. Collect, het binnenbrengen van Filippa K kledij, en Lease, het huren van kleding, zijn al mogelijk in België en de front runners zijn ook te koop in de Belgische winkels. Het is enkel nog wachten op een Filippa K tweedehandswinkel in ons land.

HOW IT WORKSWhat: For free, test one of our Sustainability initiatives, Front Runner, Lease or Second Hand. In return...

Posted by Filippa K on Friday, 1 April 2016

(LP)

Filippa K is op zoek naar klanten die hun bestaande en toekomstige duurzame projecten willen uitproberen. Hoe werkt het? Test gratis de duurzame collecties onder de noemer 'Front Runner', het Lease-project of de tweedehandskleding van het Zweedse merk en laat weten wat je er van vond. Na de test moet je enkele vragen beantwoorden zodat Filippa K weet of de initiatieven naar behoren functioneren. Stuur een bericht via Instagram (@filippa_k) of Facebook voor 6 april en vertel het merk over je inzet voor duurzaamheid en stel jezelf voor. Vergeet ook je kledingmaat niet te vermelden. De klanten die geselecteerd worden voor het project zullen persoonlijk op de hoogte worden gebracht. Maar ook zonder het Sustainability Pilot-project kan je de duurzame initiatieven van Filippa K uittesten. Collect, het binnenbrengen van Filippa K kledij, en Lease, het huren van kleding, zijn al mogelijk in België en de front runners zijn ook te koop in de Belgische winkels. Het is enkel nog wachten op een Filippa K tweedehandswinkel in ons land. (LP)