Deze herfst lanceert het Zweedse modelabel Filippa K zijn Soft Sport-concept, een nieuwe lijn die zicht richt op sporten, reizen en vrije tijdsbeleving.

De Soft Sport-lijn bestaat uit 15 looks voor vrouwen. Er zijn sportieve topjes en leggings - perfect voor de pilatesles - en zacht aanvoelende cardigans in kasjmier. De meeste stukken kunnen ook dagelijks worden gedragen en laten zich perfect combineren met de andere kledinglijnen van Filippa K.

Met de nieuwe lijn probeert het modelabel een balans te vinden tussen aantrekkelijk design en comfort. "Voor mij persoonlijk, en voor veel moderne vrouwen, betekent vrije tijd de absolute luxe", vertelt Filippa Knutsson, oprichtster en creatief directeur van Filippa K. "Deze kledingstukken helpen je om in die relaxte sfeer te komen."

De Soft Sport-collectie is vanaf september verkrijgbaar in de winkels van Filippa K. (VF)

Deze herfst lanceert het Zweedse modelabel Filippa K zijn Soft Sport-concept, een nieuwe lijn die zicht richt op sporten, reizen en vrije tijdsbeleving. De Soft Sport-lijn bestaat uit 15 looks voor vrouwen. Er zijn sportieve topjes en leggings - perfect voor de pilatesles - en zacht aanvoelende cardigans in kasjmier. De meeste stukken kunnen ook dagelijks worden gedragen en laten zich perfect combineren met de andere kledinglijnen van Filippa K. Met de nieuwe lijn probeert het modelabel een balans te vinden tussen aantrekkelijk design en comfort. "Voor mij persoonlijk, en voor veel moderne vrouwen, betekent vrije tijd de absolute luxe", vertelt Filippa Knutsson, oprichtster en creatief directeur van Filippa K. "Deze kledingstukken helpen je om in die relaxte sfeer te komen." De Soft Sport-collectie is vanaf september verkrijgbaar in de winkels van Filippa K. (VF)