Het Italiaanse modehuis Fendi zal het nieuwe hoofdkwartier in Milaan in gebruik nemen op 19 september. Op dat moment stelt Karl Lagerfeld zijn nieuwe collectie voor het label voor. Dat schrijft WWD.

Fendi neemt midden september zijn intrek in een gerestaureerd pand in Milaan. Het pand bevat showrooms, een expositieruimte en de langste catwalk van Milaan. Tot voor kort was het gebouw de expositieruimte van de beroemde beeldhouwer Arnaldo Pomodoro. Zijn werk zal te zien zijn in het gebouw.

Op de dag dat Fendi in het pand intrekt, zal Karl Lagerfeld zijn nieuwe collectie voor het label voorstellen. (LVR)

Het Italiaanse modehuis Fendi zal het nieuwe hoofdkwartier in Milaan in gebruik nemen op 19 september. Op dat moment stelt Karl Lagerfeld zijn nieuwe collectie voor het label voor. Dat schrijft WWD. Fendi neemt midden september zijn intrek in een gerestaureerd pand in Milaan. Het pand bevat showrooms, een expositieruimte en de langste catwalk van Milaan. Tot voor kort was het gebouw de expositieruimte van de beroemde beeldhouwer Arnaldo Pomodoro. Zijn werk zal te zien zijn in het gebouw. Op de dag dat Fendi in het pand intrekt, zal Karl Lagerfeld zijn nieuwe collectie voor het label voorstellen. (LVR)