Felicity Jones kiest voor opvallend blauw tijdens de Golden Globes

Felicity Jones © REUTERS

De Britse actrice wist ons wederom te overtuigen met haar glamoureuze blauwe jurk van Dior. Hopelijk zien we Felicity Jones vaker op rode lopers poseren, want ze lijkt nooit teleur te stellen.

De Theory of Everything-ster is voor de tweede week op rij onze look van de week. Vorige keer won ze onze modeharten met een nachtblauwe jurk, maar deze keer schittert de actrice in een lichtere, meer opvallende tint.

Felicity Jones
Felicity Jones © REUTERS

De jurk van Dior is een verademing in de resem strakke, diep uitgesneden glitterjurken. Niet dat we tegen een streepje bloot zijn, maar Felicity Jones bewijst met deze jurk dat je ook de aandacht kan trekken zonder dat soort troeven uit te spelen. Een jurk als deze is de perfecte equivalent van een goedgesneden pak, waar ook mannen en vrouwen steeds stijlvol mee voor de dag komen.

Jones koos voor een subtiele smokey eye, zachte koraalroze lippenstift en retro oorbellen. De gele tint in de oorbellen lichtten haar groene ogen op en ook de kleur van haar jurk is een goede combinatie met haar huidtint en oogkleur.

Ze mocht dan wel geen beeldje naar huis nemen, voor haar jurk en make-up geven we haar alvast de prijs voor beste look. (LP)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content