De adidas Yeezy 350 Boost is een low-top sneaker die ontworpen werd door Kanye West, die al vaker de tekenpen bovenhaalde voor het sportlabel. De schoenen werden voor het eerst aan het publiek geshowd tijdens de Yeezy Season modeshow in februari en vervolgens gehyped op Instagram. De sneaker werd gelanceerd in drie verschillende colourways, waarvan de laatste, de 'Moonrock' met grijze accenten, vanaf zaterdag 14 november aan het publiek wordt aangeboden. Online wachtlijsten groeien ieder uur en de straten van Londen, New York en Parijs zijn uitgerust met kampeerders die maar wat graag hun klauwen in een paar willen slaan.

Ook bij ons kan je de sneaker te pakken krijgen, maar dan zal je wel snel moeten zijn. De high-end multibrandstore Renaissance is één van de twee winkels in België die de iconische sneakers exclusief mag verdelen. Om meer mensen een eerlijke kans te geven om de sneakers te pakken te krijgen, zet de shop een Instagramloterij voor 20 reservaties op via de hashtag #renaissanceyeezy. Deze loterij wordt vrijdag 13 november om 18h afgesloten.

De 20 resterende sneakers zullen zaterdag 14 november in de winkel zelf verkocht worden vanaf 10u30 volgens het first come, first serve-principe. Kooplustigen reppen zich als de wiedeweerga naar de Antwerpse Nationalestraat en investeren maar beter in een warme slaapzak.

FROM TUESDAY NIGHT... YEEZY BOOST 350 MOONROCK CAMPOUT // RESPECT //

A photo posted by RENAISSANCE antwerp (@renaissance_antwerp) on

De adidas Yeezy 350 Boost is een low-top sneaker die ontworpen werd door Kanye West, die al vaker de tekenpen bovenhaalde voor het sportlabel. De schoenen werden voor het eerst aan het publiek geshowd tijdens de Yeezy Season modeshow in februari en vervolgens gehyped op Instagram. De sneaker werd gelanceerd in drie verschillende colourways, waarvan de laatste, de 'Moonrock' met grijze accenten, vanaf zaterdag 14 november aan het publiek wordt aangeboden. Online wachtlijsten groeien ieder uur en de straten van Londen, New York en Parijs zijn uitgerust met kampeerders die maar wat graag hun klauwen in een paar willen slaan.Ook bij ons kan je de sneaker te pakken krijgen, maar dan zal je wel snel moeten zijn. De high-end multibrandstore Renaissance is één van de twee winkels in België die de iconische sneakers exclusief mag verdelen. Om meer mensen een eerlijke kans te geven om de sneakers te pakken te krijgen, zet de shop een Instagramloterij voor 20 reservaties op via de hashtag #renaissanceyeezy. Deze loterij wordt vrijdag 13 november om 18h afgesloten. De 20 resterende sneakers zullen zaterdag 14 november in de winkel zelf verkocht worden vanaf 10u30 volgens het first come, first serve-principe. Kooplustigen reppen zich als de wiedeweerga naar de Antwerpse Nationalestraat en investeren maar beter in een warme slaapzak.