De Britse modeontwerpster Alice Temperley breidt een vervolg aan haar samenwerking met het Belgische modemerk JBC. Na een herfstcollectie heeft Temperley nu ook vijf silhouetten, speciaal voor de feestperiode in december, voor JBC ontworpen.

Alice Temperley is een gevestigde waarde in de modewereld en mag onder meer Kate Middleton onder haar klanten rekenen. Alice Temperley en het Belgische modelabel JBC sloegen de handen in elkaar voor een herfstcollectie 2012. Nu komt er een vervolg aan deze collectie en ontwerpt Alice Temperley een mini-collectie, die bestaat uit vijf ontwerpen, speciaal voor de eindejaarsperiode.

De tweede capsulecollectie bestaat voornamelijk uit feestelijke jurken en rokken in zwart- en grijstinten. De feestcollectie van Temperley is verkrijgbaar vanaf 28 november in de JBC-winkels. (LVR)

De Britse modeontwerpster Alice Temperley breidt een vervolg aan haar samenwerking met het Belgische modemerk JBC. Na een herfstcollectie heeft Temperley nu ook vijf silhouetten, speciaal voor de feestperiode in december, voor JBC ontworpen. Alice Temperley is een gevestigde waarde in de modewereld en mag onder meer Kate Middleton onder haar klanten rekenen. Alice Temperley en het Belgische modelabel JBC sloegen de handen in elkaar voor een herfstcollectie 2012. Nu komt er een vervolg aan deze collectie en ontwerpt Alice Temperley een mini-collectie, die bestaat uit vijf ontwerpen, speciaal voor de eindejaarsperiode. De tweede capsulecollectie bestaat voornamelijk uit feestelijke jurken en rokken in zwart- en grijstinten. De feestcollectie van Temperley is verkrijgbaar vanaf 28 november in de JBC-winkels. (LVR)