Rapper Tinie Tempah, die je misschien kent van zijn hit uit 2010 Miami 2 Ibiza was in Lagos om enkele foto's te laten trekken met fotograaf Ty Bello. De dag verliep zonder bijzonderheden. Pas later, bij het herbekijken van de foto's, viel het Bello op een van de foto's niet Tempah, maar een onbekende vrouw de show stal.

De fotograaf besloot de vrouw op te sporen en haar voor zijn lens te plaatsen. Via de sociale media lukte dat uiteindelijk. Het bleek om een moeder van twee jonge kinderen te gaan die in een plaatselijke bakkerij werkte.

Het resultaat van de fotoshoot verscheen in een plaatselijk lifestyleblad, maar daar zal de modellencarrière van Orisaguna vermoedelijk niet stoppen: de vrouw heeft intussen al een contract weten te strikken bij Few Model Management. Dat modellenbureau maakt er een erezaak van Afrikaanse modellen te laten doorbreken in de internationale mode-industrie.

(EK)

Rapper Tinie Tempah, die je misschien kent van zijn hit uit 2010 Miami 2 Ibiza was in Lagos om enkele foto's te laten trekken met fotograaf Ty Bello. De dag verliep zonder bijzonderheden. Pas later, bij het herbekijken van de foto's, viel het Bello op een van de foto's niet Tempah, maar een onbekende vrouw de show stal. De fotograaf besloot de vrouw op te sporen en haar voor zijn lens te plaatsen. Via de sociale media lukte dat uiteindelijk. Het bleek om een moeder van twee jonge kinderen te gaan die in een plaatselijke bakkerij werkte. Het resultaat van de fotoshoot verscheen in een plaatselijk lifestyleblad, maar daar zal de modellencarrière van Orisaguna vermoedelijk niet stoppen: de vrouw heeft intussen al een contract weten te strikken bij Few Model Management. Dat modellenbureau maakt er een erezaak van Afrikaanse modellen te laten doorbreken in de internationale mode-industrie. (EK)