Wie al eens een modeshow van Chanel heeft gezien, weet dat de laatste seizoenen niet de laatste outfit met de ooh's en aah's gaat lopen. Deze eer is weggelegd voor zijn petekindje Hudson Kroenig. Het schattige jongetje zal vanaf 2016 dus niet de enige kleuter zijn die door Karl Lagerfeld gekleed wordt.

'Nu krijgt Karl Lagerfeld de kans om zijn ironische, speelse, creatieve visie los te laten op een jonger publiek', klinkt het in het officiële persbericht. De collectie zal zowel babyspulletjes tellen als looks voor tienerjongens en -meisjes. (AB)

Wie al eens een modeshow van Chanel heeft gezien, weet dat de laatste seizoenen niet de laatste outfit met de ooh's en aah's gaat lopen. Deze eer is weggelegd voor zijn petekindje Hudson Kroenig. Het schattige jongetje zal vanaf 2016 dus niet de enige kleuter zijn die door Karl Lagerfeld gekleed wordt.'Nu krijgt Karl Lagerfeld de kans om zijn ironische, speelse, creatieve visie los te laten op een jonger publiek', klinkt het in het officiële persbericht. De collectie zal zowel babyspulletjes tellen als looks voor tienerjongens en -meisjes. (AB)