Woolite opent naar aanleiding van de modeweek in New York en als onderdeel van de campagne 'WooliteWashed' een pop-up winkel in New York. Dat meldt WWD.

In de winkel - die is ingericht door Kyle Schuneman - zullen kledingstukken en accessoires te vinden zijn die gewassen zijn met Woolite. Ontwerpers van dienst zijn Dannijo, Felix Rey, LNA, Laundry by Shelli Segal en Timo Weiland. De pop-shop wil vooral de aandacht vestigen op een product van Woolite - een wasmachine detergent - dat met zijn speciale formule de kleur van de kledij beschermt en ervoor zorgt dat de kleding niet krimpt.

Alle opbrengsten van de pop-up winkel gaan naar het goede doel Save the Children. Woolite zal ook een reeks evenementen organiseren zoals een seminarie op 10 september en een virtueel Twitter-feestje op 11 september. De WooliteWashed pop-up winkel is open van 5 tot 16 september en bevindt zich op 372 West Broadway in New York. (RDM)

Woolite opent naar aanleiding van de modeweek in New York en als onderdeel van de campagne 'WooliteWashed' een pop-up winkel in New York. Dat meldt WWD.In de winkel - die is ingericht door Kyle Schuneman - zullen kledingstukken en accessoires te vinden zijn die gewassen zijn met Woolite. Ontwerpers van dienst zijn Dannijo, Felix Rey, LNA, Laundry by Shelli Segal en Timo Weiland. De pop-shop wil vooral de aandacht vestigen op een product van Woolite - een wasmachine detergent - dat met zijn speciale formule de kleur van de kledij beschermt en ervoor zorgt dat de kleding niet krimpt. Alle opbrengsten van de pop-up winkel gaan naar het goede doel Save the Children. Woolite zal ook een reeks evenementen organiseren zoals een seminarie op 10 september en een virtueel Twitter-feestje op 11 september. De WooliteWashed pop-up winkel is open van 5 tot 16 september en bevindt zich op 372 West Broadway in New York. (RDM)