Celebritygasten geven ruchtbaarheid aan de modedefilés, en dat was bij Vera Wang dinsdagochtend niet anders.

Tot de opgemerkte genodigden behoorde onder meer Serena Williams. Die liet de verloren tennismatch tegen Samantha Stosur op de U.S. Open twee dagen eerder duidelijk niet aan haar hart komen.

De modebelangstelling van de Grand Slam-koningin (en gediplomeerde nagelstyliste!) is niet nieuw: Serena ontwikkelde in het verleden collecties in samenwerking met Puma, levert nu haar ontwerpideeën aan Nike en beschikt inmiddels over haar eigen kledinglijn, Aneres.

Zus Venus kon bij dat alles niet achterblijven: zij studeerde mode na haar tennisuren, zwaaide cum laude af en lanceerde kledinglijn EleVen.

Wim Denolf

Celebritygasten geven ruchtbaarheid aan de modedefilés, en dat was bij Vera Wang dinsdagochtend niet anders. Tot de opgemerkte genodigden behoorde onder meer Serena Williams. Die liet de verloren tennismatch tegen Samantha Stosur op de U.S. Open twee dagen eerder duidelijk niet aan haar hart komen. De modebelangstelling van de Grand Slam-koningin (en gediplomeerde nagelstyliste!) is niet nieuw: Serena ontwikkelde in het verleden collecties in samenwerking met Puma, levert nu haar ontwerpideeën aan Nike en beschikt inmiddels over haar eigen kledinglijn, Aneres. Zus Venus kon bij dat alles niet achterblijven: zij studeerde mode na haar tennisuren, zwaaide cum laude af en lanceerde kledinglijn EleVen. Wim Denolf