Milan Fashion Week, ofte Settimana della moda, omvat de hoogdagen voor fans van Italiaans mode-ontwerp. Klappers als Armani, Gucci, Dolce e Gabbana en Versace, maar ook klassiekers als Gianfranco Ferre en Krizia tegenover een Marni, Prada, Etro, Pucci, Moschino, Fendi, DSquared² en Missoni.

Naast grote runwayshows zijn er ook kledingpresentaties en winkelopeningen van merken als Patrizia Pepe, Miss Sixty, Jimmy Choo, Pinko en Liu Jo en houdt de Italiaanse Vogue in samenwerking met Woolmark een tentoonstelling over het gebruik van (merino)wol in mode-ontwerp. U kan eveneens opkomende talenten ontdekken via kleine showcases en het ondertussen legendarische Vogue Talents event.

Natuurlijk komt op dat soort fashionlekkers ook heel wat bekend volk af. Naast bruingebakken designers en hun aanhang zijn ook Italiaanse vrouwen als Anna Dello Russo, Monica Bellucci en Bianca Brandolini niet weg te denken van de eerste rijen. De enorme hoeveelheid klinkende namen op de affiche brengt zowat iedereen die een beetje interesse heeft in kleding naar de Europese stad. Van Kim Kardashian tot Michelle Pfeiffer en van Jay-Z tot Michael Jordan: iedere celeb heeft wel een favoriete designer wiens afterparty ze zullen crashen.

Moderedactrice Ellen De Wolf en webredactrice Katrin Swartenbroux zullen vanuit Milaan verslag uitbrengen van wat ze voor, naast en achter de schermen van de catwalk te zien krijgen. Maak dus ook de komende week van Knackweekend.be uw vaste stek voor alles mode en meer.

Milan Fashion Week, ofte Settimana della moda, omvat de hoogdagen voor fans van Italiaans mode-ontwerp. Klappers als Armani, Gucci, Dolce e Gabbana en Versace, maar ook klassiekers als Gianfranco Ferre en Krizia tegenover een Marni, Prada, Etro, Pucci, Moschino, Fendi, DSquared² en Missoni. Naast grote runwayshows zijn er ook kledingpresentaties en winkelopeningen van merken als Patrizia Pepe, Miss Sixty, Jimmy Choo, Pinko en Liu Jo en houdt de Italiaanse Vogue in samenwerking met Woolmark een tentoonstelling over het gebruik van (merino)wol in mode-ontwerp. U kan eveneens opkomende talenten ontdekken via kleine showcases en het ondertussen legendarische Vogue Talents event. Natuurlijk komt op dat soort fashionlekkers ook heel wat bekend volk af. Naast bruingebakken designers en hun aanhang zijn ook Italiaanse vrouwen als Anna Dello Russo, Monica Bellucci en Bianca Brandolini niet weg te denken van de eerste rijen. De enorme hoeveelheid klinkende namen op de affiche brengt zowat iedereen die een beetje interesse heeft in kleding naar de Europese stad. Van Kim Kardashian tot Michelle Pfeiffer en van Jay-Z tot Michael Jordan: iedere celeb heeft wel een favoriete designer wiens afterparty ze zullen crashen. Moderedactrice Ellen De Wolf en webredactrice Katrin Swartenbroux zullen vanuit Milaan verslag uitbrengen van wat ze voor, naast en achter de schermen van de catwalk te zien krijgen. Maak dus ook de komende week van Knackweekend.be uw vaste stek voor alles mode en meer.