Het Belgische modelabel Essentiel heeft in het hartje van Parijs, vlakbij het Louvre, een tweede winkel geopend. In deze winkel willen ze de Parisiennes vooral overtuigen met hun accessoires. Het gaat snel voor Essentiel, dat onlangs nog een Accessory Store opende in Antwerpen.

Het Belgische modelabel Essentiel breidt uit in Parijs en opent een tweede winkel (en dat tijdens de modeweek) op wandelafstand van het Louvre. Vanaf nu kan je naar hartenlust Essentiel-shoppen in het hartje van de lichtstad. In de deze tweede winkel in de stad is uitsluitend de vrouwencollectie terug te vinden en de accessoires. Vooral met dit laatste wil het label de Parisiennes overtuigen. De accessoires bestaan uit broches, sjaals en mutsen, handtassen, kettingen en armbanden, Iphone- en Ipad-hoesjes, enzovoort. Allemaal in vrolijke kleuren en aan een erg betaalbare prijs.

Het interieur van de nieuwe winkel is ingericht als een appartement. Zo krijg je een knus gevoel en heb je meer het gevoel iemand's dressing binnen te wandelen dan een winkel.

Wie zelf eens wil gaan kijken in de nieuwe winkel: 10, Rue du Marché Saint-Honoré, 75001 Parijs.

Van Laura Van Roey, onze verslaggeefster in Parijs.

Het Belgische modelabel Essentiel heeft in het hartje van Parijs, vlakbij het Louvre, een tweede winkel geopend. In deze winkel willen ze de Parisiennes vooral overtuigen met hun accessoires. Het gaat snel voor Essentiel, dat onlangs nog een Accessory Store opende in Antwerpen. Het Belgische modelabel Essentiel breidt uit in Parijs en opent een tweede winkel (en dat tijdens de modeweek) op wandelafstand van het Louvre. Vanaf nu kan je naar hartenlust Essentiel-shoppen in het hartje van de lichtstad. In de deze tweede winkel in de stad is uitsluitend de vrouwencollectie terug te vinden en de accessoires. Vooral met dit laatste wil het label de Parisiennes overtuigen. De accessoires bestaan uit broches, sjaals en mutsen, handtassen, kettingen en armbanden, Iphone- en Ipad-hoesjes, enzovoort. Allemaal in vrolijke kleuren en aan een erg betaalbare prijs. Het interieur van de nieuwe winkel is ingericht als een appartement. Zo krijg je een knus gevoel en heb je meer het gevoel iemand's dressing binnen te wandelen dan een winkel. Wie zelf eens wil gaan kijken in de nieuwe winkel: 10, Rue du Marché Saint-Honoré, 75001 Parijs. Van Laura Van Roey, onze verslaggeefster in Parijs.