Lichtgroene -en roze drankjes, lichtgroene -en roze hapjes, lichtgroene -en roze zalen: nog voor er één silhouet op de catwalk verscheen, wist iedereen wat Miuccia Prada van plan was voor de winter. De collectie kreeg verschillende titels, waaronder Softer Pop (een verwijzing naar het kleurenpalet: pastel met punch),Variation on Beauty (Prada's fascinatie voor de clash tussen echt en fake) en Thinking ("Ik heb gedacht aan wat vrouwen willen: kleur, strikken en versiering", zei ze backstage).

De show opende met sixties silhouetten in een materiaal dat leek op neopreen, maar een dikke, technische jersey bleek te zijn. Want niets is wat het lijkt bij Prada. Scherpe kleuren in combinatie met lieflijke pastels gaven de collectie punch.

(EDW)

Lichtgroene -en roze drankjes, lichtgroene -en roze hapjes, lichtgroene -en roze zalen: nog voor er één silhouet op de catwalk verscheen, wist iedereen wat Miuccia Prada van plan was voor de winter. De collectie kreeg verschillende titels, waaronder Softer Pop (een verwijzing naar het kleurenpalet: pastel met punch),Variation on Beauty (Prada's fascinatie voor de clash tussen echt en fake) en Thinking ("Ik heb gedacht aan wat vrouwen willen: kleur, strikken en versiering", zei ze backstage).De show opende met sixties silhouetten in een materiaal dat leek op neopreen, maar een dikke, technische jersey bleek te zijn. Want niets is wat het lijkt bij Prada. Scherpe kleuren in combinatie met lieflijke pastels gaven de collectie punch. (EDW)