Het label Patrizia Pepe, opgericht in 1993, wordt twintig en dat moet gevierd dacht men bij het label.

Voor de gelegenheid creëerde Patrizia Bambi een indrukwekkende avondjurk die de glitter en glamour van modestad Milaan. De nachtblauwe vloerlange jurk werd versierd met strassteentjes en vormde een prachtig vrouwelijk figuur, iets waar men bij Patrizia Pepe al langer prat op gaan.

Daarnaast werd uiteraard ook de zomercollectie voor 2013 voorgesteld. Het thema van de collectie was Melody Rebel; een stijlvolle creatieve vrouw die verlangt naar een positieve evolutie.

Het kleurenpallet ging van felle monochrome kleuren en drukke, bijna graffiti-achtige prints naar afgebleekte tinten en washings. Er werd een mooie balans gemaakt van verfijnde, vrouwelijke jurkjes in gesofisticeerde materialen waaraan een zekere rauwheid werd toegevoegd in de vorm van studs, verkleurd leder of ruw canvas, een lijn die ook doorgetrokken werd naar de accessoires. De jongere Loizalijn werd opgetrokken in zachte pastel- en oceaankleuren met neon accenten in de accessoirelijn.

Katrin Swartenbroux, verslaggeefster in Milaan

Het label Patrizia Pepe, opgericht in 1993, wordt twintig en dat moet gevierd dacht men bij het label. Voor de gelegenheid creëerde Patrizia Bambi een indrukwekkende avondjurk die de glitter en glamour van modestad Milaan. De nachtblauwe vloerlange jurk werd versierd met strassteentjes en vormde een prachtig vrouwelijk figuur, iets waar men bij Patrizia Pepe al langer prat op gaan. Daarnaast werd uiteraard ook de zomercollectie voor 2013 voorgesteld. Het thema van de collectie was Melody Rebel; een stijlvolle creatieve vrouw die verlangt naar een positieve evolutie. Het kleurenpallet ging van felle monochrome kleuren en drukke, bijna graffiti-achtige prints naar afgebleekte tinten en washings. Er werd een mooie balans gemaakt van verfijnde, vrouwelijke jurkjes in gesofisticeerde materialen waaraan een zekere rauwheid werd toegevoegd in de vorm van studs, verkleurd leder of ruw canvas, een lijn die ook doorgetrokken werd naar de accessoires. De jongere Loizalijn werd opgetrokken in zachte pastel- en oceaankleuren met neon accenten in de accessoirelijn. Katrin Swartenbroux, verslaggeefster in Milaan