Somewhere in Between is de tweede pret-à-portercollectie van de Belg Jean-Paul Lespagnard in Parijs. Net als bij Versus (zie eyecatcher #8) is de collectie gebaseerd op basketbal, maar de uitwerking ervan kan niet meer verschillend zijn.

Terwijl het in Milaan om pastelkleurige cheerleaders ging, toonde Lespagnard vrouwen die echt tegen een stootje kunnen. Zonder te vervallen in clichés.

De elegante, oversized broeken (in combinatie met een kort jasje) en sweaters met capuchon zijn er slam dunk op, om dan toch wat sportterminologie te gebruiken. Net als de vuurrode jumpsuit trouwens. Go team, Lespagnard!

Ellen De WolfBekijk alle beelden van het defilé van Jean-Paul Lespagnard op Catwalk Weekend.

Somewhere in Between is de tweede pret-à-portercollectie van de Belg Jean-Paul Lespagnard in Parijs. Net als bij Versus (zie eyecatcher #8) is de collectie gebaseerd op basketbal, maar de uitwerking ervan kan niet meer verschillend zijn. Terwijl het in Milaan om pastelkleurige cheerleaders ging, toonde Lespagnard vrouwen die echt tegen een stootje kunnen. Zonder te vervallen in clichés. De elegante, oversized broeken (in combinatie met een kort jasje) en sweaters met capuchon zijn er slam dunk op, om dan toch wat sportterminologie te gebruiken. Net als de vuurrode jumpsuit trouwens. Go team, Lespagnard! Ellen De WolfBekijk alle beelden van het defilé van Jean-Paul Lespagnard op Catwalk Weekend.