Jil Sander Navy kwam dit jaar nieuw op de markt als het sportieve en lager geprijsde zusje van het hoofdlabel Jil Sander. In New York werden het voorbije weekend de looks voor zomer 2012 getoond.

De collectie bestaat uit basics: casual hemdjurkjes, sportieve rokjes en trenchcoats in een voornamelijk marineblauw, wit, rood en kaki kleurenpalet.

Creepers

Opvallend zijn de platformschoenen. Lelijk? Nerdy chic? Lomp aan het been? Het is een discussie die deze zomer al fel woedde op modeblogs. Prada had immers al gelijkaardige schoenen - genaamd creepers - in de etalages liggen.

Esthetisch of niet, u went maar beter aan de look van de nieuwe plateauzool. Want als Prada én Jil Sander het al doen, dan wemelt het binnenkort weer van de copycats.

Elke Lahousse

Jil Sander Navy kwam dit jaar nieuw op de markt als het sportieve en lager geprijsde zusje van het hoofdlabel Jil Sander. In New York werden het voorbije weekend de looks voor zomer 2012 getoond. De collectie bestaat uit basics: casual hemdjurkjes, sportieve rokjes en trenchcoats in een voornamelijk marineblauw, wit, rood en kaki kleurenpalet. Creepers Opvallend zijn de platformschoenen. Lelijk? Nerdy chic? Lomp aan het been? Het is een discussie die deze zomer al fel woedde op modeblogs. Prada had immers al gelijkaardige schoenen - genaamd creepers - in de etalages liggen. Esthetisch of niet, u went maar beter aan de look van de nieuwe plateauzool. Want als Prada én Jil Sander het al doen, dan wemelt het binnenkort weer van de copycats. Elke Lahousse