Moderedacteurs Elke Lahousse en Ellen De Wolf houden de modeweken nauwlettend in de gaten en delen met ons hun favorieten. Maandag: het Belgische model Hanne Gaby Odiele voor Derek Lam.Een van de eerste collecties voor zomer 2012 werd deze week in New York voorgesteld door Derek Lam. De Amerikaanse ontwerper heeft al bijna tien jaar een label onder eigen naam, maar lanceerde deze week ook het tweede seizoen van zijn nieuwe lijn 10 Crosby (genoemd naar het adres van zijn hoofdkwartier in New York).

Het Belgische model Hanne Gaby Odiele showde de collectie. "Over de jaren heen is ze zowat een muze voor me geworden", zei Lam. "Ze heeft een heel uitbundige, zonnige persoonlijkheid." 10 Crosby zit in een lagere prijsklasse dan de hoofdlijn en is een ode aan de nonchalante en coole streetstyle van Soho. Een wijk naar ons hart, dat belooft veel moois voor Lams nieuwe project.

Elke Lahousse

Moderedacteurs Elke Lahousse en Ellen De Wolf houden de modeweken nauwlettend in de gaten en delen met ons hun favorieten. Maandag: het Belgische model Hanne Gaby Odiele voor Derek Lam.Een van de eerste collecties voor zomer 2012 werd deze week in New York voorgesteld door Derek Lam. De Amerikaanse ontwerper heeft al bijna tien jaar een label onder eigen naam, maar lanceerde deze week ook het tweede seizoen van zijn nieuwe lijn 10 Crosby (genoemd naar het adres van zijn hoofdkwartier in New York). Het Belgische model Hanne Gaby Odiele showde de collectie. "Over de jaren heen is ze zowat een muze voor me geworden", zei Lam. "Ze heeft een heel uitbundige, zonnige persoonlijkheid." 10 Crosby zit in een lagere prijsklasse dan de hoofdlijn en is een ode aan de nonchalante en coole streetstyle van Soho. Een wijk naar ons hart, dat belooft veel moois voor Lams nieuwe project. Elke Lahousse