Hoe val je als ontwerper nog op tussen de vele shows op de modeweken? Designer Frankie Morello huurde een Italiaanse acteur in die met een stripact de aandacht van het publiek erbij moest houden. De Italiaanse acteur Giuseppe Sartori mocht de show stelen op het einde van het herfst/winterdefilé 2012-2013 van ontwerper Frankie Morello. Sartori's lendendoek zakte tijdens zijn loopje almaar lager, waarop hij deze op de terugweg maar meteen helemaal uittrok.

Ook Prada viel op tijdens de modeweek in Milaan door acteurs als Adrien Brody en Willem Dafoe te laten opdraven. Zij hielden echter wel gedurende de hele show hun kleren aan. (VF)

Hoe val je als ontwerper nog op tussen de vele shows op de modeweken? Designer Frankie Morello huurde een Italiaanse acteur in die met een stripact de aandacht van het publiek erbij moest houden. De Italiaanse acteur Giuseppe Sartori mocht de show stelen op het einde van het herfst/winterdefilé 2012-2013 van ontwerper Frankie Morello. Sartori's lendendoek zakte tijdens zijn loopje almaar lager, waarop hij deze op de terugweg maar meteen helemaal uittrok. Ook Prada viel op tijdens de modeweek in Milaan door acteurs als Adrien Brody en Willem Dafoe te laten opdraven. Zij hielden echter wel gedurende de hele show hun kleren aan. (VF)