Pejic verklaarde in een video op de website van de Britse krant Telegraph dat hij "heel blij" is om te kunnen deelnemen aan het defilé van de pret-à-portercollectie voor vrouwen van Jean-Paul Gaultier. Hij voelde zich als een weggelopen huisvrouw uit de jaren 60.

"Als dit mij een carrièredoorbraak kan bezorgen, waarom niet dan?", reageerde het Servisch-Australische model.

Op de vraag of hij een radicale geslachtsoperatie zou zien zitten, antwoordde Pejic : "Als lingeriemerk Victoria's Secret mij een contract zou aanbieden, dan kan ik natuurlijk moeilijk anders". Toch liet hij verstaan voorlopig heel goed in zijn vel te zitten.

LEXPRESS.fr/Vincent Fobelets

Pejic verklaarde in een video op de website van de Britse krant Telegraph dat hij "heel blij" is om te kunnen deelnemen aan het defilé van de pret-à-portercollectie voor vrouwen van Jean-Paul Gaultier. Hij voelde zich als een weggelopen huisvrouw uit de jaren 60. "Als dit mij een carrièredoorbraak kan bezorgen, waarom niet dan?", reageerde het Servisch-Australische model. Op de vraag of hij een radicale geslachtsoperatie zou zien zitten, antwoordde Pejic : "Als lingeriemerk Victoria's Secret mij een contract zou aanbieden, dan kan ik natuurlijk moeilijk anders". Toch liet hij verstaan voorlopig heel goed in zijn vel te zitten. LEXPRESS.fr/Vincent Fobelets