Na een succesvolle start van de mannenmodeweken in Londen, is het nu de beurt aan Milaan om ons de trends in mannenmode voor de komende herfst en winter te tonen.

Starten doen we met Jil Sander, waarvan we verwachten meer strakke en minimalistische kledij te zien, gevolgd door Dolce & Gabbana, Burberry - met of zonder Romeo Beckham? - en Versace.

De tweede dag krijgen we shows te zien van Bottega Veneta, Trussardi, Iceberg en Salvatore Ferragamo. Calvin Klein heeft al laten weten een after-party te houden met zangeres Ellie Goulding en afsluiten doen we met Prada en Missoni. Die hebben namelijk bevestigd dat hun show zal doorgaan ondanks de nog steeds vermiste Vittorio Missoni.

De laatste twee dagen volgen er nog shows van Giorgio én Emporio Armani, Gucci, Etro, Fendi en Moschino. Ten slotte sluiten DSquared2 en Diesel Black Gold de mannenmodeweek in Milaan af. (RDM)

Na een succesvolle start van de mannenmodeweken in Londen, is het nu de beurt aan Milaan om ons de trends in mannenmode voor de komende herfst en winter te tonen. Starten doen we met Jil Sander, waarvan we verwachten meer strakke en minimalistische kledij te zien, gevolgd door Dolce & Gabbana, Burberry - met of zonder Romeo Beckham? - en Versace. De tweede dag krijgen we shows te zien van Bottega Veneta, Trussardi, Iceberg en Salvatore Ferragamo. Calvin Klein heeft al laten weten een after-party te houden met zangeres Ellie Goulding en afsluiten doen we met Prada en Missoni. Die hebben namelijk bevestigd dat hun show zal doorgaan ondanks de nog steeds vermiste Vittorio Missoni. De laatste twee dagen volgen er nog shows van Giorgio én Emporio Armani, Gucci, Etro, Fendi en Moschino. Ten slotte sluiten DSquared2 en Diesel Black Gold de mannenmodeweek in Milaan af. (RDM)