Wat is de inspiratie achter deze look?

Lucia Pieroni :"In de Missonicollectie voor komende zomer zitten heel wat tribal elementen dus dat wilden we ook in onze make-up verwerkt zien. Niet op een te letterlijke manier natuurlijk. Ik denk dat je deze look fris, sportief, jong met een vleugje tribal kan noemen."

Het ziet er inderdaad heel fris uit. Hou je de huid expres naturel om die felle kleur nog beter te doen uitkomen?

Lucia Pieroni : "Wel, er is niets anders aanwezig: geen mascara, niets op de lippen... dan is het belangrijk dat de huid er gezond uitziet. Niet te mat, maar met een gezonde gloed. Zo balanceer je inderdaad ook die klodder verf rond de ogen."

KS
© KS

Hoe breng je die kleur precies aan?

Lucia Pieroni : "De sleutel van deze look is de spontaniteit en een tikkeltje ruwheid. Ik maak de gezichtsverf nat met de fixing spray en breng hem dan met mijn vingers en duimen heel roekeloos aan rond de ogen. Dat vingerverven zorgt ook voor een portie vrolijkheid en zelfs een beetje DIY."

KS
© KS

Het mag dan wel DIY zijn, ik zie niet veel vrouwen zo over straat lopen. Hoe vertaal je deze look naar het dagelijkse leven?

Lucia Pieroni : "Ach, ga er toch gewoon voor (lacht). Ik denk dat een gekleurde eyeliner of mascara al heel wat effect kan hebben, zolang je ervoor zorgt dat de kleur fel en afwijkend genoeg is en het er niet te gemaakt en perfect uitziet. Aan elkaar geklitte blauwe wimpers? Why not."

Over blauw gesproken: we zien kobalt en cyaan regelmatig terugkeren op de catwalks de laatste tijd...

Lucia Pieroni: "... ja, fantastisch toch? In Londen alleen al heb ik de kleur twee keer mogen bovenhalen. Het is een tint die zowel voor bruine, groene als blauwe ogen werkt. Bovendien is het eens wat afwisseling van al die natuurlijke, gezonde looks van de laatste tijd. Het moet leuk en interessant blijven, hé, zowel voor het publiek als voor ons."

KS
© KS

(KS)

Wat is de inspiratie achter deze look?Lucia Pieroni :"In de Missonicollectie voor komende zomer zitten heel wat tribal elementen dus dat wilden we ook in onze make-up verwerkt zien. Niet op een te letterlijke manier natuurlijk. Ik denk dat je deze look fris, sportief, jong met een vleugje tribal kan noemen."Het ziet er inderdaad heel fris uit. Hou je de huid expres naturel om die felle kleur nog beter te doen uitkomen?Lucia Pieroni : "Wel, er is niets anders aanwezig: geen mascara, niets op de lippen... dan is het belangrijk dat de huid er gezond uitziet. Niet te mat, maar met een gezonde gloed. Zo balanceer je inderdaad ook die klodder verf rond de ogen." Hoe breng je die kleur precies aan?Lucia Pieroni : "De sleutel van deze look is de spontaniteit en een tikkeltje ruwheid. Ik maak de gezichtsverf nat met de fixing spray en breng hem dan met mijn vingers en duimen heel roekeloos aan rond de ogen. Dat vingerverven zorgt ook voor een portie vrolijkheid en zelfs een beetje DIY."Het mag dan wel DIY zijn, ik zie niet veel vrouwen zo over straat lopen. Hoe vertaal je deze look naar het dagelijkse leven?Lucia Pieroni : "Ach, ga er toch gewoon voor (lacht). Ik denk dat een gekleurde eyeliner of mascara al heel wat effect kan hebben, zolang je ervoor zorgt dat de kleur fel en afwijkend genoeg is en het er niet te gemaakt en perfect uitziet. Aan elkaar geklitte blauwe wimpers? Why not."Over blauw gesproken: we zien kobalt en cyaan regelmatig terugkeren op de catwalks de laatste tijd...Lucia Pieroni: "... ja, fantastisch toch? In Londen alleen al heb ik de kleur twee keer mogen bovenhalen. Het is een tint die zowel voor bruine, groene als blauwe ogen werkt. Bovendien is het eens wat afwisseling van al die natuurlijke, gezonde looks van de laatste tijd. Het moet leuk en interessant blijven, hé, zowel voor het publiek als voor ons." (KS)