Op de eerste dagen van de modeweek in Londen helpt House of Holland de starlets van hun zeemzoete garderobe af en toont Paul Smith dat de tomboy-look ook volgende zomer blijft volharden.

Het House of Hollandmeisje heeft haar rebelse jaren bereikt. Ontwerper Henry Holland werkte in zijn collectie pastelkleurige kleedjes af met stoere ritsen, hangsloten en kragen in slangenhuid. De starlets op de eerste rij, waaronder Eliza Doolittle en Pixie Geldof, weten wat hun te doen staat.

Bekijk hier alle beelden van de House of Holland show

Volgens Jonathan Saunders brengt de zomermode van 2012 frisse kleuren en prachtig glanzende stoffen, als het even kan in combinatie met platformespadrilles van Christian Louboutin. Dat de winter maar snel voorbijgaat.

Bekijk hier alle beelden van de Jonathan Saunders show

Wie bij Vivienne Westwood Red Label door de geschifte kapsels en vlammende make-up kan kijken, ontdekt een veelzijdige collectie, van perfect draagbare broekpakken tot metallische partykleedjes. Leuk detail: een das die met knoopjes kan worden vastgemaakt aan een hemd.

Bekijk hier alle beelden van de Vivienne Westwood Red Label show

Dat de tomboy-look ook volgende zomer blijft volharden, werd duidelijk op het defilé van Paul Smith. In de collectie zelf veel loszittende vier vijfdebroeken, blazers en hier en daar een subtiele luipaardprint.

Bekijk hier alle beelden van de Paul Smith show

Vincent Fobelets

Op de eerste dagen van de modeweek in Londen helpt House of Holland de starlets van hun zeemzoete garderobe af en toont Paul Smith dat de tomboy-look ook volgende zomer blijft volharden. Het House of Hollandmeisje heeft haar rebelse jaren bereikt. Ontwerper Henry Holland werkte in zijn collectie pastelkleurige kleedjes af met stoere ritsen, hangsloten en kragen in slangenhuid. De starlets op de eerste rij, waaronder Eliza Doolittle en Pixie Geldof, weten wat hun te doen staat. Bekijk hier alle beelden van de House of Holland show Volgens Jonathan Saunders brengt de zomermode van 2012 frisse kleuren en prachtig glanzende stoffen, als het even kan in combinatie met platformespadrilles van Christian Louboutin. Dat de winter maar snel voorbijgaat. Bekijk hier alle beelden van de Jonathan Saunders show Wie bij Vivienne Westwood Red Label door de geschifte kapsels en vlammende make-up kan kijken, ontdekt een veelzijdige collectie, van perfect draagbare broekpakken tot metallische partykleedjes. Leuk detail: een das die met knoopjes kan worden vastgemaakt aan een hemd.Bekijk hier alle beelden van de Vivienne Westwood Red Label show Dat de tomboy-look ook volgende zomer blijft volharden, werd duidelijk op het defilé van Paul Smith. In de collectie zelf veel loszittende vier vijfdebroeken, blazers en hier en daar een subtiele luipaardprint. Bekijk hier alle beelden van de Paul Smith showVincent Fobelets