Op de vierde dag van London Fashion Week tonen Christopher De Vos en Peter Pilotto, het ontwerpersduo achter Peter Pilotto, waarvoor het label staat: caleidoscopische, digitale prints (die soms te veel doen denken aan zeemeerminnen en de onderwaterwereld) en sexy, sculpturale jurken.

Wij voorspellen dat de met plastic bloemetjes bezaaide schoenen, in samenwerking met de Brit Nicholas Kirkwood, volgend seizoen op het verlanglijstje van iedere fashionista zullen belanden. En op het onze.

Ellen De Wolf

Bekijk hier alle beelden van het Peter Pilotto defilé

Op de vierde dag van London Fashion Week tonen Christopher De Vos en Peter Pilotto, het ontwerpersduo achter Peter Pilotto, waarvoor het label staat: caleidoscopische, digitale prints (die soms te veel doen denken aan zeemeerminnen en de onderwaterwereld) en sexy, sculpturale jurken. Wij voorspellen dat de met plastic bloemetjes bezaaide schoenen, in samenwerking met de Brit Nicholas Kirkwood, volgend seizoen op het verlanglijstje van iedere fashionista zullen belanden. En op het onze. Ellen De Wolf Bekijk hier alle beelden van het Peter Pilotto defilé