Bekijk de rest van de beelden hier.

Simone Rocha showde haar nieuwe collectie in Lancaster House. Een locatie die weelde en luxe uitstraalt. De perfecte plek voor de lieve prinsessen en duistere koninginnen die over de catwalk schreden.

Hoewel de looks van Simone Rocha op en top vrouwelijk zijn, zijn ze nooit te stroperig of lief. Roze tule werd gecombineerd met zwarte macramé, waardoor de lieflijke uitstraling van de modellen een pervers kantje kreeg. Van zachtroze tot mosgroen, de kleuren van de collectie spreken tot de verbeelding. De Japanse inspiratie zagen we terug in kimono-achtige jurken met bondage-achtige knopen en bloesemprints.

De ontwerpster heeft duidelijk haar stem gevonden: een die luid end duidelijk kiest voor schoonheid met rouwrandjes.

(LP)

@sambryantmakeup @jamespecis thank you ??

Een foto die is geplaatst door SIMONE ROCHA (@simonerocha_) op

Simone Rocha showde haar nieuwe collectie in Lancaster House. Een locatie die weelde en luxe uitstraalt. De perfecte plek voor de lieve prinsessen en duistere koninginnen die over de catwalk schreden. Hoewel de looks van Simone Rocha op en top vrouwelijk zijn, zijn ze nooit te stroperig of lief. Roze tule werd gecombineerd met zwarte macramé, waardoor de lieflijke uitstraling van de modellen een pervers kantje kreeg. Van zachtroze tot mosgroen, de kleuren van de collectie spreken tot de verbeelding. De Japanse inspiratie zagen we terug in kimono-achtige jurken met bondage-achtige knopen en bloesemprints. De ontwerpster heeft duidelijk haar stem gevonden: een die luid end duidelijk kiest voor schoonheid met rouwrandjes. (LP)