De Amerikaanse rapper en ontwerper Kanye West heeft bevestigd dat hij zijn meest recente collectie niet zal tonen tijdens de modeweek van Parijs. Dat meldt de Britse Vogue.

Zijn 'DW by Kanye West' collectie was nochtans een vaste waarde tijdens de laatste twee seizoenen. Het is nog niet zeker waarom Kanye zijn show op het laatste moment heeft afgezegd. Het zou kunnen gaan om een stopzetting van het label of gewoon om een tijdelijke pauze. Zijn drukke leven met tv-ster Kim Kardashian kan er ook voor iets tussen zitten.

De vorige shows van Kanye West konden op heel wat bekend modevolk rekenen waaronder Anna Wintour en Carine Roitfeld. (RDM)

De Amerikaanse rapper en ontwerper Kanye West heeft bevestigd dat hij zijn meest recente collectie niet zal tonen tijdens de modeweek van Parijs. Dat meldt de Britse Vogue.Zijn 'DW by Kanye West' collectie was nochtans een vaste waarde tijdens de laatste twee seizoenen. Het is nog niet zeker waarom Kanye zijn show op het laatste moment heeft afgezegd. Het zou kunnen gaan om een stopzetting van het label of gewoon om een tijdelijke pauze. Zijn drukke leven met tv-ster Kim Kardashian kan er ook voor iets tussen zitten.De vorige shows van Kanye West konden op heel wat bekend modevolk rekenen waaronder Anna Wintour en Carine Roitfeld. (RDM)