Tijdens de Londen Fashion Week werd Alexa Chung (29), die een vaste waarde geworden is tijdens deze modeweek, gespot in een -wat op het eerste gezicht lijkt op een - gescheurde jurk. Hoewel het lijkt dat de kleding per ongeluk is afgescheurd, zat het ontwerp weldegelijk 'gescheurd' in elkaar en was het de opzet van de jurk. Is 'gescheurd chic' de nieuwe modetrend?

Alexa Chung zit niet om een bizarre modetrend verlegen. De Britse it-girl staat aan het hoofd van de Britse modescène en experimenteert naar hartenlust met haar stijl en kleding. Ook dit keer kwam ze vernieuwend, maar ook wel een beetje bizar, uit de hoek. Op een etentje van Vogue in Balthazar restaurant, tijdens de London Fashion Week, kwam ze in een donkerblauwe fluwelen vintage-jurk met gescheurde rok en mouwen aanzetten. Ook Victoria Beckham, Pixie Geldof, Ellie Goulding, Olivia Palermo, Sophie Dahl, Anna Wintour, Daisy Lowe, Sienna Miller en L'Wren Scott waren aanwezig op dit exclusieve diner.

In eerste instantie dachten de aanwezigen dat ze misschien met haar jurk ergens achter was blijven haken, maar omdat de 'gescheurde' delen van de jurk aan beide kanten waren, kon het geen toeval meer zijn. Er volgden gemengde reacties en de meesten waren niet zo positief over de kledingkeuze van Alexa.

Een gescheurde jurk op een chic diner, dat vraagt om kritiek en opmerkingen. Toch bewonderen we Alexa's durf in kleding en moedigen we zulke sporadische ontsporingen aan. We moeten niet allemaal braaf in het gareel lopen kledinggewijs, toch? (LVR)

Tijdens de Londen Fashion Week werd Alexa Chung (29), die een vaste waarde geworden is tijdens deze modeweek, gespot in een -wat op het eerste gezicht lijkt op een - gescheurde jurk. Hoewel het lijkt dat de kleding per ongeluk is afgescheurd, zat het ontwerp weldegelijk 'gescheurd' in elkaar en was het de opzet van de jurk. Is 'gescheurd chic' de nieuwe modetrend? Alexa Chung zit niet om een bizarre modetrend verlegen. De Britse it-girl staat aan het hoofd van de Britse modescène en experimenteert naar hartenlust met haar stijl en kleding. Ook dit keer kwam ze vernieuwend, maar ook wel een beetje bizar, uit de hoek. Op een etentje van Vogue in Balthazar restaurant, tijdens de London Fashion Week, kwam ze in een donkerblauwe fluwelen vintage-jurk met gescheurde rok en mouwen aanzetten. Ook Victoria Beckham, Pixie Geldof, Ellie Goulding, Olivia Palermo, Sophie Dahl, Anna Wintour, Daisy Lowe, Sienna Miller en L'Wren Scott waren aanwezig op dit exclusieve diner. In eerste instantie dachten de aanwezigen dat ze misschien met haar jurk ergens achter was blijven haken, maar omdat de 'gescheurde' delen van de jurk aan beide kanten waren, kon het geen toeval meer zijn. Er volgden gemengde reacties en de meesten waren niet zo positief over de kledingkeuze van Alexa. Een gescheurde jurk op een chic diner, dat vraagt om kritiek en opmerkingen. Toch bewonderen we Alexa's durf in kleding en moedigen we zulke sporadische ontsporingen aan. We moeten niet allemaal braaf in het gareel lopen kledinggewijs, toch? (LVR)