Een verbeten fan van alles wat Miuccia Prada op de catwalk stuurt of al bezig met het uitpluizen van de trends van het volgende seizoen? Herbekijk alle defilés van de afgelopen modeweken op Catwalk Weekend.

Onze fotograaf schuimde alle modeweken af, van New York tot Londen en van Milaan tot Parijs, om de lente/zomercollecties 2012 van alle grote en minder grote ontwerpers vast te leggen.

Op Catwalk Weekend kan je op je eigen ritme alle defilés herbekijken.Bovendien vind je hier alle verslagen, backstagebeelden en favorieten van onze moderedacteurs terug.

Een verbeten fan van alles wat Miuccia Prada op de catwalk stuurt of al bezig met het uitpluizen van de trends van het volgende seizoen? Herbekijk alle defilés van de afgelopen modeweken op Catwalk Weekend. Onze fotograaf schuimde alle modeweken af, van New York tot Londen en van Milaan tot Parijs, om de lente/zomercollecties 2012 van alle grote en minder grote ontwerpers vast te leggen. Op Catwalk Weekend kan je op je eigen ritme alle defilés herbekijken.Bovendien vind je hier alle verslagen, backstagebeelden en favorieten van onze moderedacteurs terug.