Het Italiaans modemerk Liu Jo heeft de festiviteiten van de Fashion Week in Milaan geopend met een exclusieve lancering: de fonkelnieuwe Liu Jo Store in de winkelstraat Corso Vittorio Emanuele. De winkel is met maar liefst 350 m2 's werelds grootste.

Voor de gelegenheid werd de rode loper uitgerold waarop heel wat schoon volk passeerde. Onder hen: Kate Moss, het Britse topmodel die ook campagne voert voor het huis. Ze droeg een little black dress uit de Liu Jo collectie. Knack Weekend was erbij, en zag dat het stijlicoon straalde als vanouds.

Met de opening van de nieuwe store zet het merk een nieuw internationaal concept neer. (DB)

Het Italiaans modemerk Liu Jo heeft de festiviteiten van de Fashion Week in Milaan geopend met een exclusieve lancering: de fonkelnieuwe Liu Jo Store in de winkelstraat Corso Vittorio Emanuele. De winkel is met maar liefst 350 m2 's werelds grootste. Voor de gelegenheid werd de rode loper uitgerold waarop heel wat schoon volk passeerde. Onder hen: Kate Moss, het Britse topmodel die ook campagne voert voor het huis. Ze droeg een little black dress uit de Liu Jo collectie. Knack Weekend was erbij, en zag dat het stijlicoon straalde als vanouds. Met de opening van de nieuwe store zet het merk een nieuw internationaal concept neer. (DB)