De Belgische modeontwerpster Véronique Branquinho is helemaal terug. Na een afwezigheid van meer dan drie jaar stelde de ontwerpster haar nieuwe collectie voor aan het grote publiek tijdens de modeweek in Parijs. Het oordeel over de show is unaniem: de terugkeer van Véronique Branquinho is geslaagd.

Drie jaar geleden stopte het eigen label van Véronique Branquinho, maar vandaag is haar terugkeer een feit. De modeontwerpster, die haar talent ook leende aan onder meer Delvaux, Camper en Marie-Jo, stelde in Parijs haar zomercollectie 2013 voor. De zenuwen stonden strak gespannen voor aanvang van de show. Met welke ontwerpen ging Véronique zich terug naar de top van de modewereld werken? Iedereen was ontzettend benieuwd.

De show neemt een vliegende start en we worden meegezogen in de wereld van Branquinho. De ontwerpen zijn erg verfijnd en stralen vrouwelijkheid uit. Het kleurenpalet is uitgebreid maar opvallend zijn de nude-tinten. De collectie bestaat vooral uit jurken, maar brede broeken zien we ook op de catwalk verschijnen. De accessoires beperken zich tot gouden armbanden die gedragen worden op de bovenarm. De collectie oogt fris en bijzonder draagbaar.

Op het einde van de show kwam een glimlachende Véronique Branquinho het publiek kort begroeten. Die glimlach sprak boekdelen. Bij het naar buiten gaan konden we enkel maar concluderen dat het een geslaagde comeback is voor Branquinho en dat we uitkijken naar nog meer van haar ontwerpen.

Van onze verslaggeefster Laura Van Roey in Parijs

De Belgische modeontwerpster Véronique Branquinho is helemaal terug. Na een afwezigheid van meer dan drie jaar stelde de ontwerpster haar nieuwe collectie voor aan het grote publiek tijdens de modeweek in Parijs. Het oordeel over de show is unaniem: de terugkeer van Véronique Branquinho is geslaagd. Drie jaar geleden stopte het eigen label van Véronique Branquinho, maar vandaag is haar terugkeer een feit. De modeontwerpster, die haar talent ook leende aan onder meer Delvaux, Camper en Marie-Jo, stelde in Parijs haar zomercollectie 2013 voor. De zenuwen stonden strak gespannen voor aanvang van de show. Met welke ontwerpen ging Véronique zich terug naar de top van de modewereld werken? Iedereen was ontzettend benieuwd. De show neemt een vliegende start en we worden meegezogen in de wereld van Branquinho. De ontwerpen zijn erg verfijnd en stralen vrouwelijkheid uit. Het kleurenpalet is uitgebreid maar opvallend zijn de nude-tinten. De collectie bestaat vooral uit jurken, maar brede broeken zien we ook op de catwalk verschijnen. De accessoires beperken zich tot gouden armbanden die gedragen worden op de bovenarm. De collectie oogt fris en bijzonder draagbaar. Op het einde van de show kwam een glimlachende Véronique Branquinho het publiek kort begroeten. Die glimlach sprak boekdelen. Bij het naar buiten gaan konden we enkel maar concluderen dat het een geslaagde comeback is voor Branquinho en dat we uitkijken naar nog meer van haar ontwerpen. Van onze verslaggeefster Laura Van Roey in Parijs