In 2009 lanceerde de New Yorker Thakoon Panichgul een tweede lijn: Thakoon Addition. De collectie is tegelijk een testlab voor nieuwigheden én een manier om bestsellers uit vorige collecties opnieuw uit te brengen. Een strategie die zowel de klanten als heel wat designers aanspreekt, aangezien echte topstukken dat ook jaren later nog zijn, niet? In zijn showroom in New York toonde hij deze week zijn collectie voor de lente, geïnspireerd op 'African surf'.

Thakoon Addition is misschien niet altijd bijster vernieuwend, maar wel betaalbaar, draagbaar en simpelweg mooi, zonder dat het verbonden is aan één seizoen. Meer moet dat voor veel klanten niet zijn.

Ellen De Wolf

In 2009 lanceerde de New Yorker Thakoon Panichgul een tweede lijn: Thakoon Addition. De collectie is tegelijk een testlab voor nieuwigheden én een manier om bestsellers uit vorige collecties opnieuw uit te brengen. Een strategie die zowel de klanten als heel wat designers aanspreekt, aangezien echte topstukken dat ook jaren later nog zijn, niet? In zijn showroom in New York toonde hij deze week zijn collectie voor de lente, geïnspireerd op 'African surf'. Thakoon Addition is misschien niet altijd bijster vernieuwend, maar wel betaalbaar, draagbaar en simpelweg mooi, zonder dat het verbonden is aan één seizoen. Meer moet dat voor veel klanten niet zijn. Ellen De Wolf