Normaal gezien zijn ze voorbehouden aan journalisten, fotografen en inkopers, de grote modeshows in Parijs en Milaan. Maar Dirk Bikkembergs maakt komende maandag een uitzondering. Bij de voorstelling van zijn mannenmode voor de winter van 2010 in Milaan nodigt hij het grote publiek uit. De Belgische ontwerper heeft u immers nodig, want de volledige opbrengst van zijn show gaat deze keer naar een goed doel.

De modeshow heeft plaats op 18 januari om 11 uur aan de Corso Italia 58 in Milaan. Kaartjes zijn verkrijgbaar via de website van Dirk Bikkembergs: www.bikkembergs.com. Voor 11 euro of een veelvoud van dat bedrag krijgt u een e-ticket via e-mail.

De volledige opbrengst gaat naar de I.F.O.M, een biomedisch onderzoekscentrum in Milaan dat gespecialiseerd is in kankerresearch.

Ann Heylens.

Normaal gezien zijn ze voorbehouden aan journalisten, fotografen en inkopers, de grote modeshows in Parijs en Milaan. Maar Dirk Bikkembergs maakt komende maandag een uitzondering. Bij de voorstelling van zijn mannenmode voor de winter van 2010 in Milaan nodigt hij het grote publiek uit. De Belgische ontwerper heeft u immers nodig, want de volledige opbrengst van zijn show gaat deze keer naar een goed doel. De modeshow heeft plaats op 18 januari om 11 uur aan de Corso Italia 58 in Milaan. Kaartjes zijn verkrijgbaar via de website van Dirk Bikkembergs: www.bikkembergs.com. Voor 11 euro of een veelvoud van dat bedrag krijgt u een e-ticket via e-mail. De volledige opbrengst gaat naar de I.F.O.M, een biomedisch onderzoekscentrum in Milaan dat gespecialiseerd is in kankerresearch. Ann Heylens.