Vandaag wordt in de Big Apple het nieuwe modeseizoen afgetrapt. De komende weken bombarderen alle fashiondesigners ons met hun allernieuwste collecties voor de lente en zomer van 2014. Bij elke modestad serveren wij jullie de bijpassende soundtrack. New York bijt dus de spits af.

Nog tot en met 12 september tonen ontwerpers als Carolina Herrera, Tommy Hilfiger, Diane von Furstenberg, Michael Kors, Zac Posen en Jenny Packham hun gloednieuwe outfits. Op Weekend.be kan je alles op de voet volgen. Na New York volgen ook nog de Europese steden London, Milaan en Parijs. De hoogdagen voor fashionistas zijn dus aangebroken.

New York is een inspirerende stad, niet enkel voor ontwerpers. Ook heel wat muzikanten maakten in het verleden een ode aan de grootstad. Ter ere van de New Yorkse modeweek hebben wij de leukste songs over New York in een lijstje gezet. (AB)

Vandaag wordt in de Big Apple het nieuwe modeseizoen afgetrapt. De komende weken bombarderen alle fashiondesigners ons met hun allernieuwste collecties voor de lente en zomer van 2014. Bij elke modestad serveren wij jullie de bijpassende soundtrack. New York bijt dus de spits af.Nog tot en met 12 september tonen ontwerpers als Carolina Herrera, Tommy Hilfiger, Diane von Furstenberg, Michael Kors, Zac Posen en Jenny Packham hun gloednieuwe outfits. Op Weekend.be kan je alles op de voet volgen. Na New York volgen ook nog de Europese steden London, Milaan en Parijs. De hoogdagen voor fashionistas zijn dus aangebroken.New York is een inspirerende stad, niet enkel voor ontwerpers. Ook heel wat muzikanten maakten in het verleden een ode aan de grootstad. Ter ere van de New Yorkse modeweek hebben wij de leukste songs over New York in een lijstje gezet. (AB)