Tod's

BelgaPicture
© BelgaPicture

Prachtige sweaters met geometrische prints rond de hals en aan de polsen, hier gecombineerd met een ingekorte denim broek en zwartleren riem in het middel, zorgden voor een zucht van gestileerde nonchalance.

Sportmax

A photo posted by samaalwasmi (@samaalwasmi) on

Oversized volumes, ingesnoerd in het middel, en organische texturen tekenen deze collectie. Sportmax heeft de kant van de puristen gekozen, en dat is niet verwonderlijk: de designers zijn alumni van Céline.

Giamba

Het tweede seizoen van de jongere, meer toegankelijke lijn van Giambattista Valli kreeg de naam Instagram Lolitas. Valli mixte lief met decadent, bloemen met zwart leer.

(EDW)

Tod'sPrachtige sweaters met geometrische prints rond de hals en aan de polsen, hier gecombineerd met een ingekorte denim broek en zwartleren riem in het middel, zorgden voor een zucht van gestileerde nonchalance.SportmaxOversized volumes, ingesnoerd in het middel, en organische texturen tekenen deze collectie. Sportmax heeft de kant van de puristen gekozen, en dat is niet verwonderlijk: de designers zijn alumni van Céline. GiambaHet tweede seizoen van de jongere, meer toegankelijke lijn van Giambattista Valli kreeg de naam Instagram Lolitas. Valli mixte lief met decadent, bloemen met zwart leer. (EDW)