Zal de vrouwenlijn het succes van de mannenlijn die in juni werd voorgesteld evenaren? Ontdek vooral zelf wat Nicolas Ghesquière en de zijnen voorstellen in Parijs met deze livestream.

De show gaat trouwens door in de toekomstige winkel op de Place Vendôme. Deze mythische plaats vervult een sleutelrol in de geschiedenis van het Huis gezien op een steenworp, met name in Rue Neuve des Capucines 4, Louis zijn eerste winkel opende in 1854. Het was dan ook logisch dat Louis Vuitton de band met zijn plek van oorsprong hernieuwde, op dezelfde plaats, met een nieuwe boetiek evenals een aantal ateliers.

"Ik vond het interessant om de ruimte vast te leggen wanneer er een brutalistisch gevoel heerst binnenin. Kortom de mooiste grijze box binnen het meest prachtige gebouw. Dit contrast bevalt me enorm", aldus Nicolas Ghesquière.

(EK)

Zal de vrouwenlijn het succes van de mannenlijn die in juni werd voorgesteld evenaren? Ontdek vooral zelf wat Nicolas Ghesquière en de zijnen voorstellen in Parijs met deze livestream. De show gaat trouwens door in de toekomstige winkel op de Place Vendôme. Deze mythische plaats vervult een sleutelrol in de geschiedenis van het Huis gezien op een steenworp, met name in Rue Neuve des Capucines 4, Louis zijn eerste winkel opende in 1854. Het was dan ook logisch dat Louis Vuitton de band met zijn plek van oorsprong hernieuwde, op dezelfde plaats, met een nieuwe boetiek evenals een aantal ateliers. "Ik vond het interessant om de ruimte vast te leggen wanneer er een brutalistisch gevoel heerst binnenin. Kortom de mooiste grijze box binnen het meest prachtige gebouw. Dit contrast bevalt me enorm", aldus Nicolas Ghesquière.(EK)