Van 11 tot 15 juli vindt in Amsterdam opnieuw de Fashion Week plaats. Het Westergasterrein wordt omgetoverd tot een modieus feest waar menig ontwerper het beste van zichzelf laat zien.

Ontwerper Claes Iversen mocht de spits afbijten op de eerste avond, waarop nieuwkomer Marga Weimans haar couturecollectie aan het publiek mocht tonen. De drukbezochte openingsavond was alvast een groot succes. Dat meldt elle.nl.

Voor diegenen die niet uitgenodigd zijn op de modeshows zelf, zijn er gedurende de hele week nog heel wat nevenactiviteiten in Amsterdam. (RDM)

Van 11 tot 15 juli vindt in Amsterdam opnieuw de Fashion Week plaats. Het Westergasterrein wordt omgetoverd tot een modieus feest waar menig ontwerper het beste van zichzelf laat zien. Ontwerper Claes Iversen mocht de spits afbijten op de eerste avond, waarop nieuwkomer Marga Weimans haar couturecollectie aan het publiek mocht tonen. De drukbezochte openingsavond was alvast een groot succes. Dat meldt elle.nl. Voor diegenen die niet uitgenodigd zijn op de modeshows zelf, zijn er gedurende de hele week nog heel wat nevenactiviteiten in Amsterdam. (RDM)