"Typisch: ik ga nooit onderuit, maar viel maandag van mijn terrastrap. Het verdict van de dokter: een set gekneusde ribben, mits plat- en vooral stilliggen binnen een week hopelijk beter. Ongelukkige timing natuurlijk, met maar een week te gaan tot Fashion Talks. Gelukkig heb ik intussen bewezen dat ik in comfy wear in de zetel minstens even productief ben als in high heels op kantoor.

It's all in the details, daar geloven we bij FFI rotsvast in. Afwerking, afwerking, afwerking is dan ook de focus van komende week.

It's all in the details, daar geloven we bij FFI rotsvast in. Afwerking, afwerking, afwerking is dan ook de focus van komende week. Voor office manager en ticketverantwoordelijke Joyce rinkelt de telefoon dezer dagen non-stop. Zij houdt de guestlist nauwkeurig in de gaten en wist net te vertellen dat we op een sold-outscenario afstevenen. Hurray! Eventmanager Nora plukt de vruchten van het overzichtelijke Excelsysteem dat ze voor elk event opzet: catering: check, techniek: check, deco: check, etc..

Onze duurzaamheidsexpert Jasmien en stagiaire Violette wanen zich in thesismodus bij het finaliseren van de Close The Loop tool. Ann en stagiaire Solange bereiden de 'geboorte' van de Council for Fashion Designers of Europe voor en collega Sophie moedigt de sprekers aan hun beste beentje voor te zetten in het kader van een -door haar in het leven geroepen- 'best rated speaker' wedstrijd. Dat maakt communicatiemanager Jasmijn dan weer extra zenuwachtig gezien zij Tom Barman on stage zal interviewen.

Wie concreet wat gaat aandoen tijdens Fashion Talks, zal wellicht tot het laatste moment veranderen maar 1 ding staat vast: #ikkoopbelgisch it is!

We moedigen mensen aan Belgisch te shoppen met onze #ikkoopbelgisch campagne en zijn zelf ook trotse ambassadeur van talent van eigen bodem. Wie concreet wat gaat aandoen tijdens Fashion Talks, zal wellicht tot het laatste moment veranderen maar 1 ding staat vast: #ikkoopbelgisch it is!"

De FFI stagiaires mochten een outfit gaan kiezen bij American Outfitters. Zij super blij natuurlijk!, FFI
De FFI stagiaires mochten een outfit gaan kiezen bij American Outfitters. Zij super blij natuurlijk! © FFI

Krijg jij zin om te zien of de conferentie effectief af is? Bestel je Fashion Talks ticket via www.fashiontalks.be

"Typisch: ik ga nooit onderuit, maar viel maandag van mijn terrastrap. Het verdict van de dokter: een set gekneusde ribben, mits plat- en vooral stilliggen binnen een week hopelijk beter. Ongelukkige timing natuurlijk, met maar een week te gaan tot Fashion Talks. Gelukkig heb ik intussen bewezen dat ik in comfy wear in de zetel minstens even productief ben als in high heels op kantoor.It's all in the details, daar geloven we bij FFI rotsvast in. Afwerking, afwerking, afwerking is dan ook de focus van komende week. Voor office manager en ticketverantwoordelijke Joyce rinkelt de telefoon dezer dagen non-stop. Zij houdt de guestlist nauwkeurig in de gaten en wist net te vertellen dat we op een sold-outscenario afstevenen. Hurray! Eventmanager Nora plukt de vruchten van het overzichtelijke Excelsysteem dat ze voor elk event opzet: catering: check, techniek: check, deco: check, etc.. Onze duurzaamheidsexpert Jasmien en stagiaire Violette wanen zich in thesismodus bij het finaliseren van de Close The Loop tool. Ann en stagiaire Solange bereiden de 'geboorte' van de Council for Fashion Designers of Europe voor en collega Sophie moedigt de sprekers aan hun beste beentje voor te zetten in het kader van een -door haar in het leven geroepen- 'best rated speaker' wedstrijd. Dat maakt communicatiemanager Jasmijn dan weer extra zenuwachtig gezien zij Tom Barman on stage zal interviewen.We moedigen mensen aan Belgisch te shoppen met onze #ikkoopbelgisch campagne en zijn zelf ook trotse ambassadeur van talent van eigen bodem. Wie concreet wat gaat aandoen tijdens Fashion Talks, zal wellicht tot het laatste moment veranderen maar 1 ding staat vast: #ikkoopbelgisch it is!"