'Mad Men' ging van start in 2007 en zendt dit voorjaar het laatste deel van seizoen zeven uit op de Amerikaanse televisie. Na het zevende seizoen trekken de makers van de hitreeks de stekker uit het programma over de reclamewereld in de jaren zestig.

Het creatieve proces van de ABC-reeks 'Mad Men' wordt van naderbij bekeken tijdens een tentoonstelling in New York. Het goede nieuws voor modeliefhebbers is dat er ook heel wat kostuums uit de serie worden getoond. De mode uit de jaren zestig kende opnieuw een enorme opmars dankzij de serie. De originele kostuums die de personages droegen tijdens de opnames zijn het dus zeker waard om onder de loep te nemen.

Ook zal het bureau van Don Draper en de keuken van de familie Draper te zien zijn tijdens de expo. Video clips, reclame uit de reeks, persoonlijke notities en research materiaal van bedenker Matthew Weiner en rekwisieten van de voorbije jaren maken ook deel uit van de tentoonstelling.

Praktisch: van 14 maart tot 14 juni in het Museum of Moving Image in New York. (LP)

'Mad Men' ging van start in 2007 en zendt dit voorjaar het laatste deel van seizoen zeven uit op de Amerikaanse televisie. Na het zevende seizoen trekken de makers van de hitreeks de stekker uit het programma over de reclamewereld in de jaren zestig. Het creatieve proces van de ABC-reeks 'Mad Men' wordt van naderbij bekeken tijdens een tentoonstelling in New York. Het goede nieuws voor modeliefhebbers is dat er ook heel wat kostuums uit de serie worden getoond. De mode uit de jaren zestig kende opnieuw een enorme opmars dankzij de serie. De originele kostuums die de personages droegen tijdens de opnames zijn het dus zeker waard om onder de loep te nemen. Ook zal het bureau van Don Draper en de keuken van de familie Draper te zien zijn tijdens de expo. Video clips, reclame uit de reeks, persoonlijke notities en research materiaal van bedenker Matthew Weiner en rekwisieten van de voorbije jaren maken ook deel uit van de tentoonstelling. Praktisch: van 14 maart tot 14 juni in het Museum of Moving Image in New York. (LP)