Het Paleis voor Schone Kunsten neemt deel aan de Nationale Feestdag en opent zijn deuren wagenwijd. Vanaf 10 uur kan je gratis alle zomertentoonstellingen bezoeken. Niet zo'n liefhebber van rondslenteren op een expo? Dan kan je ook simpelweg het prachtige gebouw van binnenuit verkennen.

Wij zijn vooral blij met de aankondiging omdat op 21 juli De Belgen: een onverwacht modeverhaal, over de oorsprong van de ijzersterke reputatie van Belgische mode, nog steeds te zien zal zijn.

Meer info over de lopende expo's vind je op de site van Bozar.

(EK)

Het Paleis voor Schone Kunsten neemt deel aan de Nationale Feestdag en opent zijn deuren wagenwijd. Vanaf 10 uur kan je gratis alle zomertentoonstellingen bezoeken. Niet zo'n liefhebber van rondslenteren op een expo? Dan kan je ook simpelweg het prachtige gebouw van binnenuit verkennen. Wij zijn vooral blij met de aankondiging omdat op 21 juli De Belgen: een onverwacht modeverhaal, over de oorsprong van de ijzersterke reputatie van Belgische mode, nog steeds te zien zal zijn.Meer info over de lopende expo's vind je op de site van Bozar.(EK)