Aktion III, de winkel van het Belgische modeduo A.F. Vandevorst, staat momenteel open als expositieruimte voor de foto's van Ann Vallé. Deze expo loopt tot eind volgende maand in de galerij verbonden aan de winkel.

In de tentoonstelling toont de fotografe zowel backstagebeelden van A.F. Vandevorst als eigen werk. Vallé is trouwens een van de vaste fotografen van Knack Weekend.

De exhibitie is te bewonderen wanneer de Aktion Bar, de bar die deel uitmaakt van de winkel van A.F. Vandevorst, open is. Dat is van woensdag tot en met zondag van 17u tot 23u.

Lieselot Moerkerke

Aktion III, de winkel van het Belgische modeduo A.F. Vandevorst, staat momenteel open als expositieruimte voor de foto's van Ann Vallé. Deze expo loopt tot eind volgende maand in de galerij verbonden aan de winkel. In de tentoonstelling toont de fotografe zowel backstagebeelden van A.F. Vandevorst als eigen werk. Vallé is trouwens een van de vaste fotografen van Knack Weekend. De exhibitie is te bewonderen wanneer de Aktion Bar, de bar die deel uitmaakt van de winkel van A.F. Vandevorst, open is. Dat is van woensdag tot en met zondag van 17u tot 23u. Lieselot Moerkerke