Het modehuis van de Belgische ontwerper Dirk Bikkembergs heeft een flagshipstore geopend in Barcelona. Dit is het startschot voor de wereldwijde expansie van het modelabel. In de komende maanden zullen er winkels worden geopend in Parijs, Guangzhou, Istanbul en Riyadh.

De flagshipstore in Barcelona opende vorige vrijdag de deuren. Deze winkel maakt deel uit van de groeistrategie van het bedrijf, waarvan de hoofdzetel gevestigd is in Milaan. Het merk Dirk Bikkembergs is namelijk in handen van het Italiaanse Zeis Excelsa. De ontwerper, die behoort tot de Antwerpse Zes, verkocht zijn modelabel vorig jaar aan deze Italiaanse groep. Bikkembergs gaf de zaak uit handen, maar bleef zelf wel creatief directeur.

Eind dit jaar moeten er wereldwijd 42 winkels zijn van Dirk Bikkembergs. Momenteel zijn er dertig winkels. Er komen winkels bij in onder meer Parijs en Istanbul. Ook de vrouwcollectie, die vorig jaar werd gelanceerd, zal in deze winkels te vinden zijn. (LVR)

Het modehuis van de Belgische ontwerper Dirk Bikkembergs heeft een flagshipstore geopend in Barcelona. Dit is het startschot voor de wereldwijde expansie van het modelabel. In de komende maanden zullen er winkels worden geopend in Parijs, Guangzhou, Istanbul en Riyadh. De flagshipstore in Barcelona opende vorige vrijdag de deuren. Deze winkel maakt deel uit van de groeistrategie van het bedrijf, waarvan de hoofdzetel gevestigd is in Milaan. Het merk Dirk Bikkembergs is namelijk in handen van het Italiaanse Zeis Excelsa. De ontwerper, die behoort tot de Antwerpse Zes, verkocht zijn modelabel vorig jaar aan deze Italiaanse groep. Bikkembergs gaf de zaak uit handen, maar bleef zelf wel creatief directeur. Eind dit jaar moeten er wereldwijd 42 winkels zijn van Dirk Bikkembergs. Momenteel zijn er dertig winkels. Er komen winkels bij in onder meer Parijs en Istanbul. Ook de vrouwcollectie, die vorig jaar werd gelanceerd, zal in deze winkels te vinden zijn. (LVR)