Je ziet de atletische danser sierlijk bewegen in een stadsdecor terwijl hij bij elke stap een stuk uit de nieuwste collectie van Hermès aantrekt. Er wordt als het ware een alchimie gecreëerd tussen Jérémie Bélingard en de ontwerpen van Veronique Nichanian, de directrice van de afdeling mannenmode van het luxemerk.

De danser schiet als bij toverslag opeenvolgend een kostuum, een lichte vest, een hemd met een grafisch print, een loose t-shirt en een jeans aan, die allemaal uit de lentecollectie van Hermès komen waarvan het thema ook "metamorfose" luidt. Bekijk de video in exclusiviteit:

Je ziet de atletische danser sierlijk bewegen in een stadsdecor terwijl hij bij elke stap een stuk uit de nieuwste collectie van Hermès aantrekt. Er wordt als het ware een alchimie gecreëerd tussen Jérémie Bélingard en de ontwerpen van Veronique Nichanian, de directrice van de afdeling mannenmode van het luxemerk. De danser schiet als bij toverslag opeenvolgend een kostuum, een lichte vest, een hemd met een grafisch print, een loose t-shirt en een jeans aan, die allemaal uit de lentecollectie van Hermès komen waarvan het thema ook "metamorfose" luidt. Bekijk de video in exclusiviteit: