Het Gentse reclame-en designbureau Toykyo bestaat nog maar drie jaar, maar kan al Jean-Paul Gaultier, Sonie Rykiel en Opel tot zijn klanten rekenen. Geen reden voor de creatievelingen om op hun lauweren te rusten, wel om nieuwe horizonten te verkennen. Toykyo nam het Belgische ex-topmodel An Oost onder de arm en lanceert nu een eerste kindercollectie: Toykyo Kids.

Toykyo Kids bestaat uit T-shirts, hoodies, sweaters en jurkjes met eigenzinnige en vrolijke prints, getekend door graffiti-artiest Bué. Zijn figuurtjes komen tot leven op kleurrijke, zachte stoffen. De collectie is bedoeld voor kinderen van 2 tot 12 jaar. Het ontwerpdebuut van An Oost ligt vanaf januari 2010 in de winkels.

Ann Heylens.

Verkooppunten: Meneer Janssen en Juffrouw Kaat (Gent), Princess (Antwerpen), Space (Knokke), De Karavaan (Oostduinkerke), Mariposa (Kapellen), Pepatino.be, Moonkidsstore.be en diverse streetwear shops.

Het Gentse reclame-en designbureau Toykyo bestaat nog maar drie jaar, maar kan al Jean-Paul Gaultier, Sonie Rykiel en Opel tot zijn klanten rekenen. Geen reden voor de creatievelingen om op hun lauweren te rusten, wel om nieuwe horizonten te verkennen. Toykyo nam het Belgische ex-topmodel An Oost onder de arm en lanceert nu een eerste kindercollectie: Toykyo Kids.Toykyo Kids bestaat uit T-shirts, hoodies, sweaters en jurkjes met eigenzinnige en vrolijke prints, getekend door graffiti-artiest Bué. Zijn figuurtjes komen tot leven op kleurrijke, zachte stoffen. De collectie is bedoeld voor kinderen van 2 tot 12 jaar. Het ontwerpdebuut van An Oost ligt vanaf januari 2010 in de winkels. Ann Heylens. Verkooppunten: Meneer Janssen en Juffrouw Kaat (Gent), Princess (Antwerpen), Space (Knokke), De Karavaan (Oostduinkerke), Mariposa (Kapellen), Pepatino.be, Moonkidsstore.be en diverse streetwear shops.