Nog een extra reden om jaloers te zijn op Eva Mendes (naast dat ze het lief is van Ryan Gosling): de 39-jarige actrice heeft een collectie ontworpen voor New York & Company. Ze stelde de kledinglijn eerder deze week voor in New York.

De collectie bestaat in totaal uit 55 stukken. Naast de kledingcollectie voor vrouwen, zijn er ook sieraden, riemen en een heleboel andere accessoires. Dat schrijft Daily Mail. Voor haar eigen collectie werkte Mendes samen met de Amerikaanse kledingketen New York & Company.

De collectie bevat vooral jurkjes, omdat de actrice daar, naar eigen zeggen, gek op is. Haar lievelingsjurkje uit de collectie is een koraalkleurig mini-jurkje, dat gecombineerd wordt met een statement-necklace.

Jammer genoeg is de collectie, waarvan de prijzen erg redelijk zijn, bij ons niet verkrijgbaar. De webshop van New York & Company levert niet in België. (LVR)

Nog een extra reden om jaloers te zijn op Eva Mendes (naast dat ze het lief is van Ryan Gosling): de 39-jarige actrice heeft een collectie ontworpen voor New York & Company. Ze stelde de kledinglijn eerder deze week voor in New York. De collectie bestaat in totaal uit 55 stukken. Naast de kledingcollectie voor vrouwen, zijn er ook sieraden, riemen en een heleboel andere accessoires. Dat schrijft Daily Mail. Voor haar eigen collectie werkte Mendes samen met de Amerikaanse kledingketen New York & Company. De collectie bevat vooral jurkjes, omdat de actrice daar, naar eigen zeggen, gek op is. Haar lievelingsjurkje uit de collectie is een koraalkleurig mini-jurkje, dat gecombineerd wordt met een statement-necklace. Jammer genoeg is de collectie, waarvan de prijzen erg redelijk zijn, bij ons niet verkrijgbaar. De webshop van New York & Company levert niet in België. (LVR)