Het gaat hard voor Eva Daeleman. De 'wittekop' begon in 2010 als sidekick bij Peter Van de Veire op radiozender MNM. Haar frisse manier van presenteren en eeuwige glimlach vielen blijkbaar in de smaak, want in juli 2012 kreeg Daeleman de kans om te beginnen als omroepster Eén. De bal ging aan het rollen. Op geen half jaar tijd kon Eva Daeleman bekend maken dat ze een eigen lifestyletelevisieprogramma zou krijgen en nam ze in haar eentje een deel van het ochtendblok op MNM voor haar rekening. Enkele weken geleden mocht ze meedelen dat ze met het Deense modelabel Vila Clothes in zee zou gaan. Het resultaat werd gisteren voorgesteld in hartje Antwerpen.

De Love Life & Keep Smiling collectie bestaat uit vier frisse silhouetten met tijdloze items en trendy accenten waar je Eva Daeleman volledig in kan herkennen. Het witte jurkje met kanten detail benadrukt haar lieve, meisjesachtige kant terwijl de skinny jeans met dierenprint en een lederen perfecto dan weer een iets stoerdere Eva in de verf zet. Dat Eva een neus heeft voor mode en trends benadrukt de witte top met neonroze dip-dye, in combinatie met een felroze jasje met embellishments. De zachte skinny jeans, losse top en grijze jerseyblazer met felgeel biesje passen perfect in Eva's drukke mediabestaan: comfortabel maar toch stijlvol.

"Iedere dag in mijn leven ziet er anders uit en ook mijn gevoel verschilt van dag tot dag", aldus Daeleman. "Die verscheidenheid zie je ook in de manier waarop ik me kleed. Bij Vila Clothes kan je zowat al mijn stijlen terugvinden. Die diversiteit en de typische Deense fashion-toets maken van mij een echte Vila-lover."

Hoewel Eva Daeleman niet zelf de ontwerperspen in de hand heeft genomen was ze wel nauw betrokken bij de ontwikkeling van deze lentecollectie. De blondine koos haar favoriete stuks en keek nauwgezet toe dat de materialen, de pasvorm en de prijs naar haar smaak waren, met een fotoshoot in hartje Kopenhagen als kers op de modetaart. (KS)

Een eerste deel van de capsulecollectie zal op 14 februari verkrijgbaar zijn, het tweede deel kan je vanaf 8 maart in de Vila-verkooppunten vinden.

Het gaat hard voor Eva Daeleman. De 'wittekop' begon in 2010 als sidekick bij Peter Van de Veire op radiozender MNM. Haar frisse manier van presenteren en eeuwige glimlach vielen blijkbaar in de smaak, want in juli 2012 kreeg Daeleman de kans om te beginnen als omroepster Eén. De bal ging aan het rollen. Op geen half jaar tijd kon Eva Daeleman bekend maken dat ze een eigen lifestyletelevisieprogramma zou krijgen en nam ze in haar eentje een deel van het ochtendblok op MNM voor haar rekening. Enkele weken geleden mocht ze meedelen dat ze met het Deense modelabel Vila Clothes in zee zou gaan. Het resultaat werd gisteren voorgesteld in hartje Antwerpen. De Love Life & Keep Smiling collectie bestaat uit vier frisse silhouetten met tijdloze items en trendy accenten waar je Eva Daeleman volledig in kan herkennen. Het witte jurkje met kanten detail benadrukt haar lieve, meisjesachtige kant terwijl de skinny jeans met dierenprint en een lederen perfecto dan weer een iets stoerdere Eva in de verf zet. Dat Eva een neus heeft voor mode en trends benadrukt de witte top met neonroze dip-dye, in combinatie met een felroze jasje met embellishments. De zachte skinny jeans, losse top en grijze jerseyblazer met felgeel biesje passen perfect in Eva's drukke mediabestaan: comfortabel maar toch stijlvol. "Iedere dag in mijn leven ziet er anders uit en ook mijn gevoel verschilt van dag tot dag", aldus Daeleman. "Die verscheidenheid zie je ook in de manier waarop ik me kleed. Bij Vila Clothes kan je zowat al mijn stijlen terugvinden. Die diversiteit en de typische Deense fashion-toets maken van mij een echte Vila-lover." Hoewel Eva Daeleman niet zelf de ontwerperspen in de hand heeft genomen was ze wel nauw betrokken bij de ontwikkeling van deze lentecollectie. De blondine koos haar favoriete stuks en keek nauwgezet toe dat de materialen, de pasvorm en de prijs naar haar smaak waren, met een fotoshoot in hartje Kopenhagen als kers op de modetaart. (KS)